terveisiä

Heipä hei, pitkästä aikaa – luulen ja toivon että suurin osa teistä ei minun laillani ole viime viikkoina halunnut juurikaan viettää aikaa sisällä tietokoneella istuen. Minä olen reissannut puolitoista viikkoa Suomessa: ensiksi viikon hyvässä seurassa Lappeenrannan liepeillä, Saimaan rannalla ja sen jälkeen toisen reissun Kotkassa, Loviisassa ja hiukan Porvoossakin. Samalla porukalla kuin viime vuonna Ranskan, Espanjan ja Portugalin roadtripillä, hiukan pienemmässä mittakaavassa vain. Vedimme auton perässä vanhaa retro-vaunua joka tarjosi näillä keleillä myös varsin miellyttävän yöpymismahdollisuuden. Voin suositella kelle tahansa, sillä sen jälkeen omaa, joskin ei niin viileää asuntoakin arvostaa aika eri lailla.

Takana päin on ihania muistoja, huikeita hetkiä ja todella kauniita suomimaisemia, mutta jostain syystä hyvin vähän otettuja kuvia. Nämä kuva otettiin Loviisassa, Tamminiemen suloisen lomakeskuksen pihalla. Vanhoja huviloita, englatilaistyylinen puutarha ja vähän pysähtynyt tunnelma, kuin olisi hetken ollut jollain toisella aikakaudella.Related Post

5 comments on terveisiä

  1. anonyymi, pahoittelut myöhäisestä kommenttiin vastaamisesta! Hame on H&M:ltä peräisin 🙂 kannattaa katsoa nettikaupasta.

    Hosuli, anonyymi: kiitos! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *