iltakävelyllä


Hellesäillä ulkoilen mieluiten iltaisin. Ilma on vielä lämmin, mutta ei enää tukala. Ensin kävelen kaivopuistoon merenrantaan (en kyllästy varmasti koskaan auringonlaskun ihailuun, niin kliseinen asia kuin se onkin.) Käyn ehkä nopeasti pulahtamassa meressä, vesi on niin lämmintä. Mereltä kävelen Eiran läpi miettien, missä talossa asuisin mieluiten – joko siinä mikä on mielestäni kaunein tai sen minkä ikkunoista näkee sen kauneimman (tuo vaaleanpunainen on yksi suosikeistani).

Eiranpuistikossa yritän aina ottaa kuvan, joka tekisi oikeutta koko ihanalle puiston kukkaloistolle, mutta saan otettua vain yhden kelvollisen kuvan ruusuista. Kauniita nekin. Kävelen tehtaankatua pitkin kotiin, ja ajattelen taas, miten söpön värisiä Huvilakadun talot ovatkaan. Ja sitä, miten onnellinen on, että saa asua näin ihanassa paikassa, ihanalla alueella.


Related Post

one comment on iltakävelyllä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *