energiaa väreistä

Harmaina aamuina yritän luoda auringon keittiöön keinotekoisesti, väreistä saa hurjan paljon energiaa. Kollega-ja ystäväpiirissäni on jyllännyt koko syyskauden paha flunssapöpö, ja tässä pidän sormia ristissä, että välttyisin itse siltä. Tuplasti d-vitamiinia, aloe vera-juomaa ja paljon hedelmiä ja marjoja päivittäin – siinä reseptini pöpöjä vastaan. Suosikkini sitrushedelmistä on verigreippi, vaikka se onkin aika työläs kuoria.

Ihanaa maanantaita ja alkavaa viikkoa sateesta ja harmaudesta huolimatta!

Related Post

5 comments on energiaa väreistä

  1. Ihania kuvia! Verigreipin kuorimiselta välttyy, jos omistaa greippilusikan! 😀 Eli sahalaitaisen lusikan jolla voi kätevästi syödä greippiä tuollaisista puolikkaista. Musta joku tomaantinkannanpoistaja on turhake, mutta greippilusikka ei! 😉

  2. Anniina, haa! mä oon selkeesti ihan jälkeenjäänyt kun en ole koskaan edes kuullutkaan moisesta. Täytyypä käydä ostamassa 😉 Kiitos vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *