punainen pilkahdus


Kirkkaanpunainen on sellainen väri, jota kaapistani löytyy erittäin vähän – ainoastaan muutaman asusteen verran, ja tuo kirpputorilta löytynyt laukku on yksi niistä. Pidän punaisesta tehostevärinä, mutta minun on hankala kuvitella itselleni punaista isoina pinta-aloina, tosin viininpunainen ja vaaleanpunainen käyvät hyvin. Harmaan ja mustan kanssa punaiset yksityiskohdat näyttävät ihanilta, tekevät ehkä vähän tylsänvärisestä asusta kertaheitolla mielenkiintoisen.

Tästä vuodesta tulen muistamaan ainakin sen, että huhtikuussa oli jo piknik-ja mekkosäät, ja syyskuun puolivälillä pärjää vielä ilman sukkahousuja. Mahtavaa.


neule Samuji / kengät Vagabond / aurinkolasit Monki / mekko ja laukku secondhand

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *