summer memories
Käsittämättömän lämmin syyskuun alku toi mukanaan fiiliksen, että kesä ei varmaan lopu koskaan. Kunnes se loppui, tämän viikon maanantaina. Kesä 2014, nyt se on mennyt ja seuraava kesä onkin ihan eri kesä. Kesään kuului monet juhlat: häitä, rippijuhlia ja synttäreitä. Piknikkejä ja puistobileitä. Uimista meressä ja järvissä enemmän kuin ikinä aiemmin aikuisiälläni. Kymmeniä reissuja kotimaassa ja yksi ulkomaillekin. Satoja iltakävelyitä koiran kanssa merenrannassa ja lähipuistoissa. Aivan liikaa kutittavia hyttysenpuremia ulkona istuttujen iltojen johdosta.Odotan tulevaa talvikautta ihan positiivisin fiiliksin, mutta aina pieni haikeus iskee tähän kesän loppumiseen. Että hei vaan kesä, ehkä reilun kuuden kuukauden kuluttua nähdään taas.

Related Post

4 comments on summer memories

  1. Osaat vangita niin ihanasti tunnelmia kuviin!

    Mistä tuo upea sininen mekko on? (Kuva, jossa seisot ilmapallojen alla.)

  2. Henna, voi kiitos! Näistä kuvista osa on siskoni ottamia, kiitos siis hänelle myös. Tummansininen mekko on Samujin Faithful, se on ollut mallistossa eri kankaalla jo pitkään, tällä hetkellä sitä saa pellavaisena. 🙂

  3. Oi näytätpä hyväntuuliselta näissä kuvissa! Ja ihana tunnelma muutenkin, kuvissa ja blogissasi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *