harmaa ja muut värit

Kun luonto on värikkäimmillään, tuntuu harmaa mukavalta vaatteissa. Tosin sitä voi aina piristää ripauksella viininpunaista. Kiilakorkomalli kengissä ei ole ollut enää pitkään aikaan ajankohtainen, mutta jostain syystä en raaski luopua noista Marc by Marc Jacobsin viininpunaisista mokkakengistä. Joka syksy kaivan ne esiin ja käytän muutaman kerran, ovathan ne herkullisen väriset ja mukavat kävellä. Ehkä ne taas joskus tuleva muotiin.

pusero Arela (saatu blogin kautta) / hame ja huivi Cos / kengät Marc by Marc Jacobs

Related Post

4 comments on harmaa ja muut värit

  1. Sun blogi on yksi niistä ainoista muotipainotteisista blogeista, joita jaksan lukea. Tulee aina sellainen rento ja hyvä olo näistä postauksista, ja vaatteetkin on niin ajattoman tyylikkäitä ettei tällainen erätauno koe mitään kulttuurishokkia vaan voi ihailla sitä erikoista twistiä, joka muuten klassisissa asuissasi näkyy 🙂 Väritkin on aina valtavan ihania, esimerkiksi tuo harmaiden ja viininpunaisen yhdistelmä!
    Tykkään sun aikuismaisesta ja rennosta tatsista kirjoittamiseen ja elämään yleensä. Aina tulee hyvä mieli uudesta postauksesta 🙂

  2. anonyymi, et tiedäkään miten ihanaa oli lukea kommenttiasi! <3 Hymyilen varmaan koko seuraavan viikon ansiostasi. KIITOS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *