talvitakeissa

Näin se on, että ilman talvitakkia ei oikein pärjää – ei koira eikä emäntä. Tuolta pikku pallerolta kun puuttuu se koirille tyypillinen aluskarva, niin näillä pakkasilla ei ihan oma turkki riitä lämmikkeeksi. Ostin Milolle joskus keväällä käytettynä jotain vaatteita, halvalla kun sai. Kiinnostaisi kyllä joku oikeasti tyylikäskin vaihtoehto, jos jostain sellaisen löytäisi. Olisiko koiraihmisillä mitään vinkkejä?

Allekirjoittanut on taasen sangen ihastunut harmaaseen villakangastakkiinsa ja kashmirhuiviinsa, eikä ole oikein muita ulkovarusteita viime päivinä käyttänytkään. Harmaavarpusena on mukavaa, etenkin jos piristää harmautta värikkäällä mekolla, joka pikkuisen pilkistää takin alta.

takki Zara / kengät Vagabond, mekko Samuji, huivi COS / Milon takki Hurtta

Related Post

9 comments on talvitakeissa

 1. Kaunis takki! Onko tällä hetkellä myynnissä liikkeissä? Jos kävisi vaikka kokeilemassa… 🙂

 2. Yleensä koirien tyylikkäät takit on epäkäytännöllisiä ja huonosti istuvia… Mutta tsekkaa Pompan ja Helsittaren takit, Rukalla on kanssa nättejä malleja, mutta samalla käytännöllisiä. Meidän talossa vannotaan urheilukoirien kanssa Back on trackin tuotteiden nimeen, mutta ne on tylsiä ja tavallisia mustia…

 3. anonyymi, muistaakseni ostin takin elokuussa, joten voi olla vielä liikkeissä! Kannattaa käydä katsomassa 🙂

  Katja, vähän näin se tuntuu olevan. Rukalta meillä on kiva sadetakki, samalla mallilla voisi toki hankkia talvitakinkin, vaikka mustana – sehän on sellainen aina tyylikäs vaihtoehto 🙂

 4. Meilläkin on Back on trackin takit yleensä käytössä, kun ovat harrastuskoirille parhaita vaihtoehtoja. Olen kyllä muutenkin pitänyt käytännöllisyyttä tärkeimpänä kriteerinä koirien vaatetuksen kanssa. Värikkyys olisi kyllä hyvä asia näkyvyyden kannalta 🙂 Noihin Back on trackeihinkin olen ommellut lisää heijastimia, kun tumma koira mustassa takissa näkyy aika huonosti.

 5. Jenni, kiitos muru <3

  anonyymi, pitääpä tsekata nuo Back on trackit 🙂 Mullakin on käytännöllisyys se ykköskriteeri, tosin jaksan uskoa että löytyisi jostain tuote, jossa yhdistyy sekä se käytännöllisyys että tyylikkyys 😉

  Venla, kiitos ihana!

 6. Multa löytyy tuo samainen takki, mutta se on jo ihan nukkaantunu vaikka syyskuussa ostin ! 🙁 onko sulla ollu samaa ongelmaa? mietin että onko vaan huono yksilö, vai onko niissä kaikissa samaa vikaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *