yksinkertaisen ihanaa

Käpertyä sohvalle viltin ja teekupposen kanssa, saada suloinen pieni karvapallero viereen rapsuteltavaksi, laittaa lempisoittolista soimaan. Elämä on ollut viime aikoina aika kiireistä, joten rauhalliset hetket kotona rakkaiden kanssa ovat juuri nyt ihaninta mitä tiedän. Hetket, jolloin saa unohtaa työ-ja opiskelustressin. Hetket, jolloin ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin olla. Hetket, jolloin voi hemmotella itseään pienillä asioilla, kuten mustikkajäätelöllä.


Sain Ainolta maisteltavakseni tämän syksyn uutuusjäätelöitä. Sarjaan kuuluu kolme makua: vanilja, mustikka ja suklaa. Ei mitään ylimääräistä, vain yksi intensiivinen maku ja luontaiset maku-ja väriaineet. Omaksi suosikikseni valikoitui mustikka – kuinkas ollakaan, kun kyseessä on suosikkimarjani muutenkin. Mustikkajäätelön maku on raikas ja tarpeeksi mustikkainen, ei yhtään esanssinen tai liian makea. Ainon fb-sivulla voi muuten käydä äänestämässä omaa lempimakuaan näistä uutuuksista, ja äänestäjien kesken arvotaan Lumin laukku.

Haastan vielä mukaan bloggaajaystäväni Ninan ja Henriikan: mikä on teidän mielestänne yksinkertaisen ihanaa, mikä pieni asia tekee ikionnelliseksi? Haasteeseen vastaamalla saatte bonuksena tekin jäätelöitä kotiovellenne.

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aino-jäätelöt

Related Post

5 comments on yksinkertaisen ihanaa

 1. Hei, ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta olen useasti ihaillut luonnollista meikkaustyyliäsi. Mitä huulipunaa käytät?

 2. Samoilla linjoilla, mustikkajäde on syntisen hyvää!! Ja ihania kuvia taas postaus täynnä.

  t hemuli

 3. sini, suosittelen! Namia 🙂

  anonyymi, tässä taitaa olla lumenen wild rosen joku sävy. Kiitos 🙂

  hemuli, no äläpä! kiitos 🙂

  anonyymi, nyt kauppaan! Mainos on maksettu mutta mielipide ihan ikioma: tuo jätski on oikeesti sikahyvää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *