Joulumyyjäisiä Helsingissä

Joulumyyjäisaika. Kivaa markkinatunnelmaa ja hyväntuulisia ihmisiä jouluostoshengessä. Itse suuntaan ainakin kauppakeskuksien myyjäisiin, joista on mahdollisuus tehdä vähän eettisempiä tai kestävämpiä lahjahankintoja. Huovutetut hatut ei oikein inspiroi – taide ja suomalainen muotoilu sen sijaan kyllä. Tässä koottuna kaikki joulumyyjäiset joissa aion itse piipahtaa – saa vinkata muistakin kommenttiboksiin!

Design District Market 22.11.2014 klo 10-18
Tänään vanhalla ylioppilastalolla päivän kestävät myyjäiset, joissa mukana myymässä paljon suomalaisia merkkejä, kuten Arela, 2or+By Yat ja Lumi accessories. Täältä on hyvä aloittaa tämän vuoden joulufiilistely!

X-MAS GARAGE, 23.11-23.12
Aleksanterikadulle kuukaudeksi avautuva x-mas garage on joululahjakauppa, josta perinteinen krääsä on kaukana: mukana on järjestäjä My o Myn lisäksi mm. &Bros, R/H, Pelago Tikau. Paikalle voi mennä tekemään ostoksia tai ilmeisesti ihan vain hengailemaan tai pelaamaan pingistä, kahvitarjoilusta vastaa yksi suosikeistani, Brooklyn Cafe. Lisätietoja fb:stä.

TOKYOn joulumyyjäiset 28-30.11.2014 klo 10-18
Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun oppilaiden perinteiset joulumyyjäiset Arabianrannassa – täältä voi tehdä huikeita taide-, muotoilu-ja käsityölöytöjä. Ostin itse viime vuonna myyjäisistä kauniin Kaisu Sirviön Kohti valoa-litografiateoksen, joka ilahduttaa päivittäin makuuhuoneen seinällä. Katso tarkemmat tiedot fb-tapahtumasta!

Ornamo Design joulumyyjäiset 5-7.12.2014 klo 11-17
Ornamon ISOT designmyyjäiset järjestetään itsenäisyyspäiväviikonloppuna Kaapelitehtaalla. Mukana on ihan huikea valikoima suomalaisia suunnittelijoita sekä bloggaajien blogikirppis blogger’s market. Tsekkaa fb-tapahtuma ja pitkä lista kaikista myyjistä!

Related Post

2 comments on Joulumyyjäisiä Helsingissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *