pörrötakki


Vaaleanpunainen pörrötakki on yksi niistä vaatteista, joista pidän ihan älyttömästi, mutta jota on todella hankala yhdistellä mihinkään. Lepakkohihat ja lyhyt malli aiheuttavat hankaluuksia alaosan valitsemisen suhteen, ajatuksena keksin montakin kivaa yhdistelmää, mutta käytännössä harva niistä toimii. Musta sukelluskankainen kellohame toimii ihan kivana parina neuletakille, mutta ei ole ehkä mikään jokapäivän valinta, ja pörröneuletakki taas kuuluu niihin vaatteisiin, joita tekisi mieli käyttää päivittäin.

Kiitos asukuvista ihanalle Jennille. joka sai tämän vähän väsyneen bloggaajan hymyilemään kuvissa. <3


hame ja neule h&m / laukku cos / nilkkurit Vagabond

kuvat: Jenni Rotonen, Pupulandia

Related Post

7 comments on pörrötakki

 1. Löysin blogisi noin vuosi sitten sattumalta ja olen siitä saakka käynyt sitä säännöllisesti kurkkaamassa. Kuvissasi ja asuissasi on tyyliä ja rauhaa, jota on ilo katsella.
  Mukavaa joulunodotusta!

 2. Hansu, voi kiitos <3

  Julia, kiva kuulla! Kiitos!

  Anonyymi, ihana kuulla että olet löytänyt tänne ja tykännyt! Toivottavasti tykkäät jatkossakin. Ihanaa joulunodotusta sinullekin.

 3. Sinä ja sinun blogisi olette molemmat todella omantyylisiä ja kauniita! Pidän paljon tyylistäsi, vaikken itse aivan samantyylinen olekaan! On tosi hienoa kuitenkin nähdä ihmisillä aivan omia tyylejään, jotka eivät ole täysin sitä samaa nykyajan massatyyliä. Tämä blogi erottuu positiivisesti muiden joukosta. Täällä on jotenkin aina hyvin rauhallinen, ajaton ja viehättävä tunnelma! En tiedä mistä se muodostuu, mutta itselleni välittyy aina tällainen fiilis. Enkä usko että olen ainoa. 🙂 Pahoitteluni siitä, että harvoin kommentoin. Pitäisi useammin kiittää ja kehua, kun sinäkin näitä postauksia jaksat tehdä! Iso kiitos siis sinne ruudun taakse, ja ihanaa viikonloppua!♡

 4. jeba, kiitos ihana! <3 Ihanaa joulukuuta!

  anonyymi, kiitos tuhannesti ihanasta kommentista! Mäkin tykkään seurailla monenlaisia blogeja, jotka ei ole aina ihan samantyylisiä kuin minä, mutta silti kauniita, ymmärrän mitä tarkoitat 🙂 Ihana että kommentoit, toivottavasti viihdyt täällä jatkossa ja oikein suloista joulukuuta sinulle <3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *