1: joulukuun ensimmäinen

Joulukuun ensimmäinen: blogini kolmivuotispäivä ja joulukalenterin ensimmäinen luukku. Yhteensä bloggausvuosia on laskujeni mukaan kertynyt jo kuusi, mutta kolme vuotta sitten vaihdoin tähän nykyiseen osoitteeseen. Olen tehnyt blogia omalla tyylilläni välillä aktiivisesti ja välillä vähemmän aktiivisesti. Iso kiitos teille kaikille ihanille lukijoille ja tukijoille, jotka olette pysyneet mukana, piristäneet päiviäni kommenteillanne ja tykänneet jutuistani. Vaikka viime kuussa bloggaukset jäivät todella vähiin, niin tarkoitus ei ole lopettaa kokonaan – nyt joulukuun ajan postauksia on luvassa paljon enemmän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenteristani löytyy tuttuun tapaan muutamia pieniä tai isompia tee se itse-juttuja, herkullisia reseptejä ja lisäksi suloisia lahjaideoita – ja ehkäpä jotain teille lukijoillekin. En uskalla luvata että kalenteriluukku aukeaisi ihan joka päivä, mutta yritän parhaani, ainakin monta kivaa juttua on tulossa. Vuoden 2013 ja 2012 kalenterit löydät joulukalenteri-tunnisteen alta.

Ensimmäisestä luukusta löytyy diy-idea: katosta roikkuva tunnelmallinen kynttelikkö syntyi rautalangasta, sypressinoksista ja pienistä muovisista tulpista, jotka löytyivät rautakaupasta. Kynttelikön tekeminen ei vaadi kummempaa taitoa, etenkin jos tykkää tuollaisesta vähän häkkyrämäisestä lopputuloksesta. Lähinnä tarvitaan kärsivällisyyttä ja kovaa näpertelyintoa rautalangan vääntelyyn. Ohuet kauniit kynttilät löytyivät Design district marketista.

Ihanaa joulukuun ensimmäistä!

7 comments on 1: joulukuun ensimmäinen

  1. Ihana! Mä oon kans ihastellut noita tommosia Pinterestissä mutta en usko että jaksan itse toteuttaa. Ihana kun sä jaksoit 🙂

  2. Hansu, sit vaan väkertämään! Kiitos 🙂

    Peeta, kiitos! Tästä oli hankala ottaa hyviä kuvia knu valoa oli niin vähän ^^ En jaksanut olla kovin pikkutarkka tuon kanssa, ehkä siksi sain tämän tehtyä. Näpertelyterapiaa 🙂

  3. Ihana kynttelikkö! <3 tykkään tästä sun joulukalenterista, ja blogistasi muutenkin 🙂

Comments are closed.