13: hemmottelua

Tänään on harvinainen vapaailta: aion käydä saunassa, tehdä rauhalliset venyttelyharjoitukset ja hemmotella itseäni ehkä jollain hyvällä suklaalla ja tietenkin glögillä. Luciapäivän ja 13. luukun kunniaksi myös haluan hemmotella jotakuta lukijaa Flow kosmetiikan hemmottelupaketilla. Tuotteet on tehty täysin luonnonmukaisista raaka-aineista Suomessa ja pakkaukset ovat kierrätettäviä tai poltettavia. Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

Vanilja & Appelsiini himalajansuolakuorinta
Virkistävän rentouttava appelsiini auttaa poistamaan nestettä kehosta ja puhdistaa koko ihoa ja kehoa.

Sitruunaruoho & Hunajasaippua
Puhdistava ja kosteuttava saippua puhdistaa ihosta epäpuhtauksia ja parantaa verenkiertoa. 

Sheavoi
Sisältää luonnostoon paljon vitamiinejä, sopii kaikille ihotyypeille, myös vauvojen ihon hoitoon. 

Arvonta: miten hemmottelet läheisiäsi? Vastaa kommenttiboksiin, ja voit voittaa ihanan Flow-kosmetiikkapaketin. Muistathan liittää myös toimivan sähköpostiosoitteen! HUOM: arvonta-aikaa on vain 16.12 keskiyöhön saakka, tällä tavoin paketti ehtii jollekulle teistä vielä jouluksi!

*blogiyhteistyö – tuotteet saatu blogin kautta

ps. Samuji-saippuan arvontaan voi osallistua vielä keskiyöhön saakka täällä!

Related Post

54 comments on 13: hemmottelua

 1. Ostan läheisille pehmeitä Lapuan Kankureiden pyyhkeitä ja jotakin huumaavan tuoksuista saippuaa tai tuoksukynttilöitä.
  sannajii(at)gmail.com

 2. Ruoanlaitto on parasta silloin, kun pöydässä on itsensä lisäksi joku muukin. Eli ruoalla hemmottelen sekä itseäni että läheisiäni.

  aino.stromberg(a)gmail.com

 3. Erilaisilla yllätyksillä. Ilmeisesti tässä haetaan ihan mitä vain hemmotteluja?? 🙂 leivottuja, askarreltuja, ja joskus ostettuja yllätyksiä hemmottelulahjoina ystäville.. Kaksinkertainenilo(at)gmail.com

 4. No hemmottelen juurikin Flow suolakuorinnalla, se on niin ihanaa! Harmi että se kohta loppuu.

  -Ems

 5. Hemmottelen läheisiäni yleensä leipomalla. 🙂 Esim. kavereilleni leivoin banana breadia, kun he tulivat käymään ja viimeksi kun itse olin vanhemmillani käymässä tein pizzaa ja brownieseja. Ja isän- ja äitienpäivänä olen yleensä leiponut kakun.

  chinaberry_(at)hotmail.com

 6. Hemmottelen läheisiäni pienillä yllätyksillä: hieronnalla, hyvällä ruoalla tai lahjoilla. Lempipuuhaani tuo! (palokanna@hotmail.com

 7. Hemmottelen läheisiäni esimerkiksi viemällä avopuolisolle aamukahvit ja itse leivotut tuoreet sämpylät sänkyyn. Ystäviä hemmottelen myös hyvällä ruoalla ja leivonnaisilla, sekä viemällä joskus pieniä yllätyslahjoja mitä löydän kaupoista/kirpputoreilta.

 8. Voisin hemmotella läheisiäni vaikka neulomalla jotain mieluista heille. Näin saisin myös itse nauttia joululahjan hankkimisesta 🙂

 9. Hemmottelen läheisiäni laittamalla hyvää ruokaa tai leipomalla jotain ihanaa, useimmiten jotain suklaista. Tiedän poikaystäväni olevan aikamoinen namihiiri, joten piilotan hänen huoneeseensa namiyllätyksiä kurjan päivän varalle. Eivätkö pienet kivat hemmotteluyllätykset olekin kaikista ihanimpia tylsinä päivinä?

  olga.suomalainen@hotmail.com

 10. Hemmottelen läheisiäni laittamalla ruokaa! Ja tällä hetkellä parasta hemmottelua läheisimmälle eli miehelleni lienee se, että hänen antaa nukkua pitkään.

 11. Yritän toteuttaa heidän pieniä toiveitaan ja haaveitaan.

  Arvontapalkinnon tuotteet olisivat sopivia toiveiden toteuttajia!

  eMaarit

 12. Hemmottelen itseäni jouluvaloilla, kynttilöillä, glögillä ja pipareilla. Se riittää. kukkamaaria_88(at)netti.fi

 13. Mm. tekemällä palveluksia ja joskus myös neulomalla jollekin perheenjäsenelle jotain hänen toiveidensa mukaista.

  rismira at gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *