16: joulupallot

Aiemmin uhosin, että joulukoristeluissani noudatan varsin yksinkertaista linjaa, eikä meille tule muita joulukoristeita kuin kynttilöitä ja joitain jouluisia kasveja. Nyt olohuoneen oviaukkoon on kuitenkin ilmestynyt hunajakennopallosade. Nuo pallot hankittiin eräitä pikkujouluja varten, eikä niitä kannattanut heittää pois yhden kerran käytön jälkeen. Niinpä ne löysivät paikkansa meidän kotoa, eteisen ja olohuoneen välinen oviaukko tarjosi niille kivan tilan. Pallothan voi myös taittaa kasaan ja koota uudestaan vaikka seuraavia juhlia varten, mutta olkoon tuossa ainakin jouluun saakka.

Hunajakennopalloja voi tehdä itse tai ostaa esim. Perobasta tai Papershopista.

huom. tänään on viimeinen päivä, kun voi vielä osallistua raakasuklaiden, voimajuoman ja flow-kosmetiikkapaketin arvontaan. Jätä kommenttisi ko. postauksiin sähköpostiosoitteella varustettuna keskiyöhön mennessä.

Samujisaippuan arvontaan osallistunut nimimerkki Pee, vastaisitko sähköpostiini? Jos en saa yhteystietojasi torstaihin mennessä, joudun arpomaan uuden voittajan.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *