17: peittyy kääröihin

Täällä on oltu paketointipuuhissa. Ei mitään uutta mullistavaa paketointi-ideaa tänä vuonna, ainoastaan kivoja paperipussukoita ja kaunista käsintehtyä lahjapaperia papershopista, juuttinarua ja marjaoksia koristeeksi. Ehdin hoitaa tänä vuonna ajoissa postiin kummilasten lahjat, muut ehdin vielä antaa henkilökohtaisesti ennen joulua. Tai näin ainakin toivon.


Pieniä joulupaketteja lähtee teille lukijoillekin, nimittäin raakasuklaiden, voimajuoman ja kosmetiikkapaketin voittajat on arvottu! Voittajat, tarkkailkaa sähköpostejanne ja vastatkaa niihin mahd. pian! Jos sposti on väärin tai se puuttuu kommentistanne, niin voitte laittaa myös minulle osoitetietonne osoitteeseen luukkuja (at) gmail.com.

Raakasuklaat lähtevät Lusikalle,

tyrni-voimajuoman saa nimimerkki Ems,

Flow-kosmetiikkapaketin voitti kirsikris,

Onnea kaikille voittajille!

ps. muistakaa myös Arelan kashmirsukka-arvonta, aikaa osallistua keskiyöhön saakka!

Related Post

5 comments on 17: peittyy kääröihin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *