22: valoa

Viime hetken lahjavinkki: Samujin Koti-liikkeessä Mikonkadulla on myynnissä tuollaisia ihania kynttelikön muotoisia kynttilöitä. Kaunis kuin mikä, vilahtanut useammassakin blogissa. Kaunis kulutustavara on mielestäni aina hyvä lahjaidea – tämä kynttelikkö tulee sievässä pakkauksessakin. Mieheni kovasti epäili että tuo olisi maksanut “vähintään satasen kun on Samujin”, mutta eipä maksanut edes kahtakymppiä. En ole raskinut vielä omaani poltella, mielenkiintoista nähdä myös miten tuo palaa.

Nyt kohti Oulua ja hyvin valkoista joulua, hiphei!

Related Post

one comment on 22: valoa

  1. Kiitos mainiosta lahjavinkistä! Olin miettinyt, mikä voisi olla vielä jokin kaunis lisä tuliaispussiin, jonka vien huomenna joulujuhlien emännälle.

    Vaikka melkein jäi ostamatta, kun eilisessä pyryssä onnistuin astelemaan kolme kertaa putiikin ohi, ennen kuin bongasin sen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *