3: Samujin koti

Suurin osa teistä varmaan tietääkin, että pari viikkoa sitten lanseerattiin uusi Samuji Koti-sisustusmallisto. Suositun suomalaisvaatemerkin laajeneminen sisustustuottesiin oli varmasti iloinen uutinen muillekin kuin minulle. Samuji Koti sisältää astioita, kankaita, kodin tekstiilejä ja pieniä sisustusesineitä – materiaalit on valittu huolella ja kaikki tuotteet ovat valmistettu joko Euroopassa tai Japanissa.

Kävin itse ihastelemassa uutta liikettä ja kotimallistoa jo avajaisissa, mutta eilen ehdin Mikonkadun liikkeeseen tutustumaan tuotteisiin vähän tarkemmin. Malliston tuotteista moni jäi haavelistalleni, mutta jotain pientä lähti mukaan saman tien: villasukat ja käsintehtyä saippuaa. Suloiset vaaleanpunaiset saippuapakkauset vetivät puoleensa, tuoksuivat lumoavan lempeälle ja kun myyjä vielä kertoi niiden olevan sörnäisissä käsin tehtyjä, en voinut vastustaa. Ihana lahjaideanakin ystävälle – Mikonkadulla tai nettikaupassa kannattaa piipahtaa muuten myös lahjaostosmielessä.

Koska tulin ostaneeksi saippuoita kaksi, ajattelin että voisin lahjoittaa toisen niistä joillekin teistä lukijoista pienenä joulutervehdyksenä: kolmannen kalenteriluukun yllätys on siis miniarvonta, jossa palkintona koivu & vetiver-saippua kotiovelle lähetettynä.

miniarvonta: jos haluat suloisen pienen joulutervehdyksen käsintehdyn suomalaisen saippuan muodossa, jätä kommenttisi toimivan sähköpostiosoitteen kera tähän postaukseen 13.12 mennessä.

huom. tämä ei ole maksettu mainos eikä blogiyhteistyö

Related Post

60 comments on 3: Samujin koti

 1. En ole vielä ehtinyt Samujin koti-myymälässä käymään, mutta vaatekaapissa alkaa olla jo aika monta Samujin suosikkivaatetta. Ihailin kyllä nettisivuilla jo niitä ihania maljakoita! Saippua kyllä kelpaisi piristämään joulukuuta! 🙂

 2. Ihana tämä sinun joulukalenterisi! Oikein mukavaa luettavaa, ja katseltavaa, kun varsinaista joulukalenteria en tänä vuonna ole hankkinut. 🙂

  T. Miia

  (miia.pikkumaki@gmail.com)

 3. Voi että tuo Samujin koti-mallisto näyttää ihanalta. Täältä pohjoisesta ei paljon ole mahdollisuuksia päästä paikan päälle ihailemaan, mutta onneksi on nettikauppa. Ja kumpa onni potkaisisi tässä arvonnassa! 🙂

 4. Voi, oletpa suloinen kuin ilostutat näin jonkun lukijoista 🙂 Postauksesi saavat kyllä kauneudellaan muutenkin mielen korkealle aina!

 5. Ou jee! Saippua kyllä kelpaisi! Muutenkin miellyttää kovasti silmää tuo koti-mallisto.

  Blogisi on muuten aivan ihana!! 🙂

  meriullasofia(a)gmail.com

 6. Oi, rakastan koivun tuoksua! Olen lähdössä huomenna käymään Helsingissä, pitää ehkä poiketa liikkeessä 🙂 Ps. Ihana blogi sulla!
  veera.lintunen ät gmail.com

 7. Voi että, saippua olisi kiva ylläri kun en yhtään tiedä milloin pääsen seuraavaksi Helsingissä käymään. Nyt ei enää oikein viitsi pallomahan kanssa lähteä reissuun. 🙂

  jose miuku ajastaika.com

 8. Ihana arvonta 🙂 voi kun onnistais. ja nää joulukalenteripostaukset on ollu ihania ! En malta odottaa seuraavia.

  -Maria

 9. Ihana saippua, en tiennyt että siellä myydään niitäkin. Lähituotanto vetoaa muhunkin todella paljon 🙂

  Pitääpä itsekin poiketa Samujin koti shopissa joku päivä, jospa sieltä löytyisi jotain ihania joululahjojakin mukaan.

  tuomi.anna@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *