6: kranssi

Kuudennen kalenteriluukkupostauksen julkaisu jäi vähän viime tippaan, mutta täältä se nyt kuitenkin tulee: vuoden 2014 itsetehty joulukranssi. Viime vuonna suosin hyvin yksinkertaista pientä sypressinoksista ja punaisista marjoista tehtyä kranssia, tänä vuonna tuli vähän jotain erilaista. Olen viehättynyt noista kransseista jossa oksat levittyvät sivuille, ja yläosa jää paljaaksi. Aluksi kranssi oli vähän yksinkertaisempi: käpy, puiset oksat ja kankaanpala tulivat mukaan vasta myöhemmin. Jotenkin kaikessa hassuudessaan tykkään tuosta todella paljon.

Ensi vuonna taas sitten jotain erillaista.

Related Post

2 comments on 6: kranssi

  1. Ihana kranssi! Itsekkin haluisin jonkun kranssin oveen, ehkä vain sellaisen hyvin yksinkertaisen, havunoksa joka on sidottu ympyräksi ?

  2. karo, sellainen on kyllä superhelppo toteuttaa. Pari havuoksaa metsästä tai kaupasta ja rautalankaa, ja pieni näpertelytuokio. Yksinkertaisuus on kaunista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *