8: valkeata joulua

Toivoisin täksi jouluksi hiukan lunta. En tarvitse välttämättä kinoksia tai viikon kestävää pyrytystä, mutta pieni valkoinen lumikerros ja huurteiset puut toisivat vähän valoa tähän harmauteen ja pimeyteen. Pikkupakkanenkin olisi mukavampi kuin nämä ikuiset vesisateet.

Säihin ei kuitenkaan hirveästi voi tällainen pieni ihminen vaikuttaa, joten täytyy vain hyväksyä se säätila minkä uusi päivä tuo tullessaan. Onneksi kotiin voi taikoa hiukan valkean joulun tuntua vaikka aamupuurokattaukseen käyttämällä pelkästään valkoisia astioita ja valkoista pöytäliinaa. Siinä sitten puuroa syödessään voi vaikka toivoa, että vesitihku muuttuisi taianomaiseksi hiljaiseksi lumisateeksi.

Related Post

2 comments on 8: valkeata joulua

  1. Niin kaunis kattaus! Ja olen täysin samaa mieltä tuosta säästä, tuo kattaus pääsisi oikeuksiinsa kun lumisen talvonen valo tulisi ikkunasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *