9: voimajuomaa

Rakastan glögiä. Yleensä glögikausi alkaa silloin, kun ensimmäiset purkit saapuvat kauppojen hyllyille, kestää sen pari kuukautta ja päättyy joulun jälkeen. Paras glögi on varmaan itse tehty ja oikein mausteinen, mutta ihan perusmarlikin maistuu.

Aloitin tänään aamuni kupillisella höyryävää Loovin luomuglögiä, tai oikeastaan kyseessä on voimajuoma-niminen terveyspommi, joka sisältää tyrniä, inkivääriä, chiliä, kanelia, neilikaa ja tähtianista. Nuo kolme jälkimmäistä maustetta tekevät juomasta hyvin jouluisen makuisen, lämmitettynä tarjoaa oikeinkin glögimäisen kokemuksen. Täytyy sanoa, että aamupuuhiin tuli ihan uutta potkua tuon kupillisen jälkeen, ehkä nimessä voimajuoma on jotain perää.

Yhdeksännen luukun yllätys on pieni arvonta, jossa joku teistä saa pullollisen voimaa tyrnijuoman muodossa. Kovin paljoa ei tuo pullo maksa kaupoissakaan (taitaa olla vähän alle kympin), suosittelen erityisesti niille, jotka etsivät vaihtoehtoa perinteiselle glögille ja tyrnin tai mausteisten juomien ystäville.

Arvonta: jättämällä huikkauksen ja sähköpostiosoitteesi kommenttiboxiin 16.12 mennessä voit saada ennen joulua kotiovellesi pullollisen Loovin voimajuomaa. Huom: kaikkien arvontojen voittajat julkaistaan blogissa, mutta voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

*blogiyhteistyö, voimajuoma saatu blogin kautta

//edit: Selvitin asiaa, voimajuomaa saakin kaupoista vasta tammikuusta lähtien! Pitäisi löytyä ainakin luomu-ja luontaistuotekaupoista.

Related Post

50 comments on 9: voimajuomaa

 1. Huii! Osallistun.:) Olen kunnon glögisieppo, ja tämä kuulostaa kinnostavalta!

  ( laurae.kallio (at) gmail.com )

 2. Ihana tietää, että myös voimajuoma löytyy. Olen miettinytkin hyviä ja terveellisiä vaihtoehtoja perinteiselle sokeriglögille, tämä vaikuttaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta 🙂

 3. Oi tämä olisi ihana. Rakastan mausteita ja tyrniä, joka ei jostain syystä taida olla kovinkaan monen suosikki. Kilpailussa siis ilman muuta mukana!

  Osaatko sanoa mistä kaupoista näitä löytyy? En ole omissa lähikaupoissani törmännyt.

  -Ninne
  rakas_2 (at) hotmail.com

 4. Kuulostaa kokeilun arvoiselta! Olen kyllä melkoinen glögin suurkuluttaja, välillä olen hamstrannut glögipurkkeja jemmaan ja nauttinut juomasta myöhemmin esimerkiksi kesällä.. 😀

 5. hei, tiedoksi kaikille että Voimajuomaa löytyy ainakin luomu-ja luontaistuotekaupoista Tammikuusta lähtien! Harmittelen tässä itsekin etten voi käydä hankkimassa sitä lisää jouluksi 🙂

 6. Tyrni on niin makoisaa. Istutettiin omalle pihalle kolme tyrnipensasta, jotta saadaan tulevaisuudessa nauttia omista turniherkuista. 🙂

 7. Tämän joulun suosikkiglögi tähän mennessä on puolukkaglögi, mutta voimajuomaakin olisi kiva maistella!

  thhirv (at) utu piste fi

 8. Kuulostaa niin hyvältä! Glögi on mun mielestä tosi hyvää ja uskon että siis tämäkin maistuisi hyvin. Pirteän värinsä puolesta tätä kelpaa hyvin siemailla myös kauan joulun jälkeenkin!

  tuomi.anna@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *