alkukevään villikset

Villiskausi jatkuu. Ei vielä toivoakaan siitä, että ulkona pärjäisi ilman kunnon villakerrosta, päinvastoin. Vaikka lämpötila on pysytellyt pidempään nollan paikkeilla, niin hyytävä merituuli pitää huolen siitä, että ulkona hampaat kalisevat ja sormet jäätyvät hanskoihin. Itse jätän kuitenkin pikkuhiljaa ne muhkeimmat villavaatteet kaapissa takaa-alalle, ja otan käyttöön kevyemmät materiaalit ja pastellisemmat sävyt.

Tämän hetken lempparivilliksiäni yhdistää ihana materiaali, kashmir. Vaikka sitä olisi puserossa vain 10%, niin se tekee silti puuvillaneuleesta ylellisemmän ja perusvilliksestä pehmeämmän. Kashmirin ainoa huono puoli on se, että se nukkaantuu kovin helposti – sitä kannattaakin huoltaa ahkerasti kashmirkampaa käyttäen.

neuleet Arela (saatu blogin kautta), Samuji, secondhand

Related Post

2 comments on alkukevään villikset

  1. niin kaunista että väkisinkin hymyilyttää 🙂 !
    musta tuntuu että hipsin lähipäivinä kukkakauppaan ostamaan eukalyptuksen oksan.

    <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *