i take it back

Viime postauksessa kirjoittelin kaipaavani vähän keväisempiä pastellisävyjä, mutta näköjään en ole vielä ihan valmis päästämään näistä syksyn sävyistä irti. Metsänvihreän ja viininpunaisen yhdistelmä on vain niin houkutteleva, että olisi vähän tyhmää jättää sen käyttö vain syksyyn.

Tuo konjakinruskea salkku on kulkenut mukanani siitä lähtien, kun aloitin nykyisessä opinahjossani, eli viitisen vuotta sitten. Löysin sen Hietsun kirpparilta, tingin hinnan 25 eurosta kahteenkymppiin. Tuntui sillon paljolta, mutta käyttökertojen hinnaksi on tuskin tullut kovin montaa senttiä. Ahkerasti tuo on koululaukkuna palvellut. Tänä keväänä pitäisi kuitenkin valmistua, ehkä laukku jää silti käyttöön vaikka koulu loppuukin.takki ja neule Samuji / kengät, hame, hattu ja laukku secondhand / huivi Cos

kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Related Post

4 comments on i take it back

  1. hei anonyymit,

    opiskelen musiikkipedagogiikkaa, tai en enää juurikaan opiskele, lähinnä yritän viimeistellä pari juttua että saan paperit ulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *