jotain hyvää, kiitos

Mm, viikonloppu. Mitä jos tekisi jotain hyvää, vaikka jonkun kakun perjantain kunniaksi? Mutta mielellään jotain terveellistä, sellaista josta jää hyvä olo herkuttelun jälkeenkin. Jotain sokeritonta, ehkä raakakakku? Tai jotain vielä yksinkertaisempaa, vaikka pehmeää toffeeta?

DSC_0025

Sain joululahjaksi Virpi Mikkosen kauniin Kiitos Hyvää-kirjan. Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia – kyllä kiitos. Kiitos hyvää on täynnä kokeilemisen arvoisia reseptejä, joista muutama minulle oli jo ennestään tuttu kirjoittajan vanhasta blogista (nykyään Virpin herkkureseptejä löytää Vanelja-sivustolta). Parasta kirjassa on hyvien ohjeiden lisäksi ihan mielettömän kaunis ulkoasu ja kuvat, jotka oikein houkuttelevat leivontapuuhiin. Terveellisyys ei ole varmaan koskaan näyttänyt näin hyvältä.

Nyt leivontapuuhiin, ihanaa viikonloppua muruset!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *