lauantai

Olo on juuri nyt vähän sellainen kuin fiilis tuossa ylemmässä kuvassa. Rauhallinen, seesteinen. Ulkona on vähän ankea ilma, joten istun sisällä ja juon teetä, tuijottelen ulos. Eilen oli mieletön sää, aurinko kävi kylässä ja toi mukanaan toiveen keväästä. En anna tämän harmauden ja sateen masentaa.

Meillä on nykyisin sellainen lauantaitraditio, että lähdemme aamulla koiran kanssa kävelylle ja käymme yhdessä ostamassa lauantaikukkia kotiin. Joskus käydään kahvillakin. Viime viikolla ostin jaloleinikkejä, jotka päätyivät jossain vaiheessa samaan kulhoon tulppaanien ja ystävän tuomien krysanteemien kanssa. Ihastuin tuohon kimppuun niin, että se pääsi banneriinkin. Tänään haimme taas uusia kukkia, niistä lisää myöhemmin.


Related Post

4 comments on lauantai

  1. Jaloleinikit ovat minunkin lempikukkiani, ja niiden ja tulppaanien yhdistelmä on aivan ihanan keväinen! Luovat vähän toivoa tähän märkään ja harmaaseen alkuvuoteen. Itselläni on tapana pyöräyttää kukkien kanssa jokin ihana leivonnainenkin, käy katsomassa blogin puolella jos kiinnostaa. 🙂

  2. Tiina, mun lempikukat vaihtelee aina vähän sesongin mukaan, mutta ehkä pionit ovat yli kaiken – ehkäpä siksi, että niiden sesonki on niin lyhyt? Jaloleinikki on ikäänkuin suloinen miniversio pionista, herkempi.

    Kävin kurkkaamassa blogiisi, mutta en onnistunut kommentoimaan. Ihania kuvia ja herkullisen näköisiä reseptejä!

  3. Pionit ovat kyllä ehdottomasti myös minun listani kärkikahinoissa. Onneksi ei tarvitse kuitenkaan valita, vaan voi ihan rauhassa tykätä kaikista kukista ja muuttaa mieltään sesongin mukaan. Kiva kun kävit kurkkaamassa, Tumblrissa kommentointi on kyllä välillä hieman haastavaa. Harmi, ettei onnistunut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *