luukkuja x asennemedia

big news!

Tänään avautui uusi itsenäisten bloggaajien verkosto, asennemedia. Asennemedia kerää yhteen laadukkaita blogeja, jotka ovat täynnä hyvää energiaa, positiivista asennetta ja iloa. Myös minun blogini aloittaa osana tätä verkostoa – kyse ei ole siis portaalista, vaan blogini pysyy täällä bloggerissa ja jatkan bloggaamista aivan niin kuin ennenkin. Asennemedia ei aseta mitään sääntöjä bloggaamiselle vaan toimii tukiverkostona ja hoitaa blogin kaupalliset yhteistyöt. Yhteistöitähän täällä on nähty jonkin verran aiemminkin, ja edelleen lähden mukaan vain sellaisiin yhteistöihin, jotka sopivat blogini tyyliin ja joiden takana voin itse seisoa.

Samassa rytäkässä uudistin myös hiukan blogin ulkoasua (mitä pidätte?) ja jatkossa kirjoitan käyttäen omaa oikeaa etunimeäni, joka on Viena (nimimerkillä kirjoittelu alkoikin tuntua vähän hassulta). Toiveena on saada isompi ulkoasun muutos vielä aikaiseksi, mutta siihen voi mennä vielä hetki. Mennään pala kerrallaan.

kuvat Sami Jämsén

Related Post

10 comments on luukkuja x asennemedia

  1. Jee! Kuullostaapa hyvältä 🙂 löysin tänne vastikään Peetan blogin kautta ja onneksi löysin! Uusi ulkoasukin näyttä just hyvältä !

    t. ina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *