sesongin jälkeen

Tämä on oikeastaan vähän tällainen pikkujouluasu. Vähän mietityttää, että voiko tätä nyt tammikuussa julkaista, kun pitäisi olla jo kevätfiiliksissä – tummanvihreän ja punaisen yhdistelmä liittyy kuitenkin aika vahvasti joulutunnelmiin. Toisaalta, meillä on yhden työpaikan pikkujoulut aina tammikuussa (ennen joulua ei vain ehdi) ja erään laulunkin mukaan joulu kestää pääsiäiseen saakka, joten menkööt nyt.

Metsänvihreää kotelomekkoa en kyllä ostanut vain pikkujoulumekoksi, vaan sillä ajatuksella, että sitä voisi käyttää vähän juhlavammissa tilaisuuksissa ja ehkä ihan arkenakin, neuletakin kera. Ikäänkuin klassinen pikkumusta, mutta tummanvihreänä, joka on yksi suosikkiväreistäni sinisen rinnalla.

mekko ja kengät Samuji

Related Post

6 comments on sesongin jälkeen

  1. Kaunis nainen ja kaunis mekko!

    … Ja kaunis matto ja koti! Saanko kysyä, mistä moinen löytyi?

  2. anonyymi, kiitos!

    Tarkoitatko mattoa vai kotia? Susanna Vennon suunnittelema Jalpaikka-matto löytyi ruoholahden kodin1:n loppuunmyynnistä, koti löytyi oikotieltä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *