silkkihousut


Tilasin vuosia sitten Acnelta sensational silk-nimiset housut. Ne olivat ohutta ja laskeutavaa silkkiä, superihanat päällä ja ehkä yhdet lempihousuistani ikinä. Enkä ole edes mikään housutyyppi, enemmän hameihmisiä. Ohut silkki ei ole kuitenkaan ole kovin käytännöllinen housujen materiaali, muistaakseni Acnen housujen taru loppui siihen, kun ne kuluivat käytössä puhki. Silkkihousuja en ole sen koommin ostanut, muita silkkivaatteita senkin edestä – rennot silkkikauluspaidat ovat yksi vaatekaappini kulmakivistä.

Sattuipa kuitenkin niin, että menin joulukuussa ostamaan farkkuja (mulla hajosi syksyllä kahdet farkut päälle, mitä tästä pitäisi ajatella?), ja tulin kotiin silkkihousujen kanssa. Olipa kerrankin onnistunut heräteostos, joskus kannattaa luottaa vaistoon. Nämä housut ovatkin vähän paksumpaa ja vahvempaa silkkiä, joten tuskin kuluvat loppuun ainakaan kovin nopeasti. Tykkään hurjasti tuosta leveästä mallista, vaikka yleensä olen kapeiden lahkeiden ystävä. Puen silkkihousut tietenkin silkkipaidan kanssa ja nautin siitä, että asun mukavuusaste vastaa yöpukua mutta kokonaisuus näyttää korkojen kanssa kuitenkin skarpilta.  Tulisipa vielä kesä, että voisi jättää pois housujen alle puettavat sukkikset.


silkkihousut Cos, pusero h&m, kengät Samuji

Related Post

5 comments on silkkihousut

  1. Hei ihanat! Oliskohan noita vielä? Tykkäisin noista varmasti, sillä oon kohtalotoverisi (myös) mitä noihin Sensational Silkeihin tulee. Housut ovat mulla vielä jemmassa, mutta melkoisen läpinäkyvää alkaa matsku olla kulutuskohdista 😀

  2. Hei, mulla olisi postauksen aiheeseen liittymätön kysymys: onko tuo teidän sohvanne ollut hyvä? Eikös se ole Ikean mallistoa? Harkitsen samanlaisen ostoa, malli kun on superkiva, mutta kestävyys ja laatu mietityttää.

  3. Maria, kiitos! Tummansininen ja haalea vaaleanpunainen, lempivärini 😉

    anonyymi,

    sohva on ollut meillä puoli vuotta, joten vaikeaa sanoa vielä kestävyydestä painavaa sanaa. Tähän asti ei ole mitään huonoa sanottavaa, tykkään kanssa itse mallista hurjasti. Yritin etsiä 50-luvun tyylistä sohvaa pitkään nettikirppareilta, mutta ne olisivat vaatineet lähes aina massiivisen verhoilu-tai korjaustyön. Tämä vaihtoehto oli ainakin meille sopiva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *