viikko käyntiin
Rauhallinen lenkki koiran kanssa, kunnon aamupala ja pientä puuhailua, kuten veden vaihtaminen leikkokukille ja tulevan viikon suunnittelua – näin toivoisin viikon lähtevän käyntiin. Tänään oli kuitenkin vähän kiireisempi aamu, ja nämä kuvat ovat eiliseltä, kun oli vielä aikaa. Jaloleinikit ovat tämän hetken lempikukkiani, ne ovat vähän kuin pikkupioneita. Yhdestä vain jo katkesi varsi, tuntuvat olevan kovia katkeilemaan, jos ei ole oikeanlaista maljakkoa. Täytynee hankkia joku pitkä ja kapea.

ps. Koira sai silmäkulmaan vähän osumaa, kun meni uteliaisuuttaan liian lähelle ärhäkkää yorkkiurosta, ehkä tuo punertava silmä tuo vähän katu-uskottavuutta Milon muuten aika ylisöpöön olemukseen.

Related Post

one comment on viikko käyntiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *