Aamupalavinkki: hemmottelua

Joskus, kun haluan hemmotella itseäni, valmistan herkullisen aamiaisen ja tarjoilen sen itselleni sänkyyn. Sängyssä syöminen on asia, joka jakaa mielipiteitä – joidenkin mielestä se on yksinkertaisesti järkyttävää, joidenkin mielestä ihanaa luksusta. Voitte varmaan arvata, että itse kuulun jälkimmäiseen porukkaan. Haaveilen usein hotellissa aamiaisen tilaamisesta huoneeseen, mutta en ole koskaan kyllä tullut sitä tehneeksi, täytyypä toteuttaa ensi kerralla kun yövyn hotellissa. Elämä on liian lyhyt turhille säännöille, eli jos mieli tekee syödä herkkuja sängyssä pyjama päällä, kannattaa niin tehdä. Lakanalle tippuvat murut tai kahviläiskäkään eivät loppupeleissä ole kovin vaarallisia. Toisaalta, jos ajatuskin sängyssä syömisestä tuntuu vastemieliseltä, ei sitä varmastikaan kannatta toteuttaa.

Kotona aamiaisen syöminen sängyssä on nykyään vähän riskialtista – jos selkänsä kääntää herkkutarjottimelle, niin seuraavassa hetkessä huomaa koiran nuolemassa viinirypäleitä. Onneksi hedelmät eivät ole Milon suosikkiruokaa, mutta joku muna-pekoni-aamiainen voisi hävitä lautaselta silmänräpäyksessä.

Oma suosikkiaamiaiseni sisältää yleensä paljon hedelmiä, jonkin smoothien ja esimerkiksi puuron tai jogurttiannoksen. Ja tietenkin kahvia. Viikonloppuisin jaksan yleensä tehdä vähän ruokaisempiakin aamiaisia, kun aikaa on enemmän. Arkipäivinä nopeus on valttia.


Related Post

3 comments on Aamupalavinkki: hemmottelua

  1. Hei! Päädyin blogiisi “Vuokrakeittiön kunnostaminen” -jutun kautta. Kirjoittamasi juttu on jo vanha, mutta sen sisältö minulle juuri ajankohtainen. Voisitko siis kertoa, oliko muutos onnistunut pidemmällä aikavälillä ja (ilmeisesti et asu enää samaisessa asunnossa) miten teippausten irrottaminen kävi? Jäikö jälkiä tai olivatko kuluneet ajan kanssa? Kaunis kiitos, jos jaksat vastata 🙂

  2. Veera, hei!

    Kiitos kommentistasi. En asu tosiaan enää ko. asunnossa, missä uudistus tehtiin – teipit ehtivät olla n. 2 vuotta paikoillaan. Mielestäni tuon ajan teippaukset pysyivät ainakin siisteinä, ja dc fix lähti hyvin helposti irti ovista, eikä jättänyt mitään jälkiä. Muistaakseni pyyhin vain kevyesti kaappien ovet teippien irroittamisen jälkeen. Sanoisin että muutos oli onnistunut ainakin tuolla aikavälillä, tekisin saman uudestaan jos olisi tarve 🙂 Toivottavasti tästä oli jotain apua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *