harmaahämy

Väritön sää, tumma asukokonaisuus ja pienen sisäpihan portaikko toivat tänään kuviin omanlaisensa, vähän sellaisen harmaanhämyisen tunnelman. Kuvissa on pari tämän hetken lempivaatettani: Cosin silkkihousut ja Arelan vaaleanpunainen Laine-neule, jonka sain hiukan ennen joulua lahjaksi yhteistyöstä. Laine-neule on yksi niistä yläosista, joka tuntuu sopivan kaikenlaisten alaosien kanssa yhteen. Sanoin joskus, että eihän ihminen muuta tarvitse, kuin tuota kyseistä neuletta eri väreissä, ainakin kun talvikauden pukeutumisesta puhutaan. Ajattelin, että jos tämä malli säilyy Arelan valikoimassa, niin ensi syksynä voisin ehkä satsata harmaaseen tai tummansiniseen neuleeseen. Mutta tuo vaaleanpunainen on ihana väri juuri nyt – se enteilee kivalla tavalla kevättä.

Tuntuu että kevät on tullut Helsinkiin – kadut ovat kuivat ja aamukävelyllä linnut visertävät. Kuivat kadut tarkoittavat omalla kohdallani sitä, että korkokenkiä tulee käytettyä entistä enemmän.


takki secondhand / neule Arela* / kengät &others stories / silkkihousut Cos / laukku Lumi Accessories*

*tuotteet saatu blogin kauttaKuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Related Post

2 comments on harmaahämy

  1. Oletpa kyllä tosi sievä nainen! Sulla on sellaiset kasvot joiden näkemisestä tulee jotenkin aina hyvälle tuulelle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *