helmikuu

Ehkä voisin sanoa, että ihan karsea sää tuolla ja että olisi tämä helmikuu voinut paremminkin alkaa. Toisaalta tämän kuukauden alussa ei oikeastaan ollut mitään vikaakaan. Olemme taas vähän lähempänä kevättä. Tänään leikin floristia, tein superhyvää kanakeittoa tällä ohjeella ja aloin lukea tätä kirjaa, jonka sain viime viikolla kauniissa paketissa. Uskallan suositella sitä ihan kaikille teille jo nyt, vaikka olen lukenut vasta pari ensimmäistä sivua – Sara Karlssonin kirjoitukset hyvästä elämästä tekivät minuun syvän vaikutuksen Sara K-blogin aikoina. Palaan kuitenkin kirjaan vielä, kun olen lukenut sen kokonaan. Eli toivottavasti hyvin pian.

ps. Tarvitsisin muuten uudet silmälasit.

Related Post

one comment on helmikuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *