kakku päältä kaunis ja sisältäkin

Laskiainen meni jo, mutta ehkä vielä pienet teemaan sopivat herkuttelut sallitaan, etenkin jos ne ovat niin terveellisiä kuin tämä kakku. Pidän hurjasti laskiaispullista, mutta kovin paljoa en pysty niitä syömään – tänä vuonna olen nauttinut etukäteen pari laskiaispullaa hillolla, mutta kun itse laskiaispäivä koitti, aloinkin kaivata jotain vähän terveellsempää herkkua. Tämä Virpin laskiaiskakun resepti tuli eteeni kuin tilauksesta – päätin kokeilla kakun valmistusta pelkästään senkin takia, että se näytti niin kauniilta.

Tulihan siitä kaunis kakku. Eikä pelkästään päältä, vaan kun lopulta raaskin aloittaa sen syömisen, niin maku oli myös ihan loistava! Jotain tuttua laskiaspullamaista, mutta paljon raikkaammassa muodossa, ilman pullapöhöä. Tein kakusta tuollaisen miniversion, ainesosia tarvittiin vain puolet ohjeesta, ja siitä riitti oivasti kahden ihmisen herkutteluun.


Kakun ohjeen löydät Vaneljasta.

Related Post

4 comments on kakku päältä kaunis ja sisältäkin

  1. Hei, haluaisin myös kokeilla tuota pienempää satsia, minkä kokoista vuokaa käytit? Hyvältä näyttää:)

  2. Tiina, olen ostanut tuon kakkulautasen uudenmaankadulta sweetheart-karkkikaupasta. Etsin tuontyylistä pitkään netistä yms, mutta lopulta siellä tuli vastaan! Kupu on h&m homesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *