kevään merkki

Pikkuhiljaa lähestyvä kevät tuo enenevässä määrin erilaisia kasveja kotiin. Leikkokukkia tekee mieli ostaa entistäkin enemmän, erilaisia viherkasveja ilmaantuu nurkkiin ja nupuillaan olevia kirsikan-ja mangolianoksia ikkunalaudalle. Yhdistin kimpullisen tulppaaneita harsokukkiin, kokonaisuudesta tuli ihanan keväinen ja raikas.

Huomaan myös ikkunoiden kaipaavaan pikaisesti pesua, kevään merkki sekin.


Tänään olen istunut koko päivän koneella opparia vääntäen ja illan töissä puurtaen, maanantai on tuntunut tänään tavallistakin rankemmalta. Näiden kuvien avulla palaan eiliseen, joka oli aika paljon parempi päivä – vietimme ihanaa brunssia asennemedian tyttöjen kanssa, oli ihan mahtavaa! Kirjoittelen brunssista huomenna vielä lisää, se ansaitsee täysin oman postauksensa. Nyt juon höyryävän teekupin ja sen jälkeen peiton alle.

Related Post

2 comments on kevään merkki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *