päivän mietteet

  • Kävin tänään hammaslääkärissä. Inhoan hammaslääkäreihin menemistä, vaikken pelkääkään toimenpiteitä – valitettavasti negatiivisia kokemuksia on kertynyt sekä hoitovirheiden että epäystävällisen palvelun vuoksi. Tältä kerralta ei kuitenkaan ole onneksi muuta kuin hyvää sanottavaa: palvelu oli ystävällistä ja asiallista. Ensi kerralla menen jo hitusen paremmalla fiiliksellä.
  • Kevät on ilmeisesti alkanut – tänään kaivoin ensimmäistä kertaa tälle vuodelle aurinkolasit esiin ja nautin täysin siemauksin ihanasta auringonpaisteesta ja plussasäästä. Olisiko kohta aika aloittaa parvekahvien kausi?
  • Trendissä suosikkijuttuni on yleensä tyylimuusa. Inspiroivia tyylejä ja kauniita koteja, ihania yksityiskohtia. 
  • Ensi viikolla on tiedossa talviloma! Suurin osa siitä menee tietenkin opparin ja koulutöiden kirjoitteluun, mutta tilaa löytyy myös pienen pienelle minilomalle. Enää neljä päivää viikonloppuun…

Related Post

2 comments on päivän mietteet

  1. Ihanat aurinkolasit 🙂 täytyypi minunkin kaivaa esiin omat. Aurinko kun tuntuu jäävän pidemmälle visiitille, jess jess 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *