Sunnuntaibrunssin tunnelmia


Viime sunnuntaina kotini täyttyi naurusta ja pöydät herkuista. Kyseessä oli tietenkin ensimmäinen asennebrunssi – täytyy sanoa, että ei hullumpi sellainen. Sain ihania asennetytöt Ullan, Tuulian, Ainon ja Juulian meille kylään, pääsin maistelemaan Juulian valmistamia brunssiherkkuja ja itse huolehdin siitä, että meillä oli muuten mahdollisimman viihtyisä miljöö.

Yhteistyökumppanina meillä oli Vallila interior ja Fazer – siinä missä Juulia hoiti ruokapuolen, niin oma tehtäväni oli stailata brunssikattaus Vallilan uusia Cacao Fabrik-tuotteita käyttäen. Cacao fabrik yhdistää vanhoja karkkipapereiden kääreitä, kuten Da capon ja oman lapsuuteni lempparin, Kis kisin.


Vaimomatskuu-blogin Juulia oli taikonut ihan mielettömät pöperöt meille ja käyttänyt suklaata raaka-aineena sellaisilla tavoilla, mitkä eivät itselleni olisi tulleet ikipäivänä mieleen. Miltä kuulostaa esimerkiksi salaatti, johon tulee suklaata? Suosittelen tsekkaamaan Juulian mielikuvitukselliset (+gluteenittomat) brunssireseptit:

Suklainen banaanileipä – ihan järkyttävän hyvää, etenkin valkohomejuuston kera.

Taatelisnickersit – taatelit täytetään cashewpähkinöillä ja upotetaan tummaan suklaaseen – NAM. Söin näitä vahingossa seitsemän putkeen.

Keltajuuri-viikunasalaatti paahdetulla valkosuklaamurulla – suklaa salaatissa todellakin toimii.


Appelsiineja ja veriappelsiineja mehustaessani huomasin, että värikkään kuosin ja värikkäiden sitrushedelmien liitto ei näytä yhtään hassummalta. Vaikka lähtökohtani oli yhdistää karkkipaperikuosiin mahdollisimman paljon valkoista, tuli ruokien myötä lopputuloksesta oikea värisirkus – eikä mielestäni yhtään huonolla tavalla. Kohdalleni ole muuten varmaan koskaan sattunut noin tummanpunaisia veriappelsiineja, ihan mielettömän syvä ja kaunis väri.

Kiitos tytöt vielä ihanasta brunssista! Tästä tehdään perinne.

yhteistyössä Vallila Interior, Fazer ja Asennemedia

Related Post

7 comments on Sunnuntaibrunssin tunnelmia

 1. Moi! Kiva blogi sulla 🙂 Päädyin tänne Ullan blogin kautta, kun oon sen vakkarilukija. Tuun kyllä tänne varmasti vierailemaan jatkossakin 🙂 Niin ja ihanalta näyttää teijän brunssi! t.Markka

 2. Jenni, ihana kuulla! Kiitos 🙂

  Henriikka, sulla on brunssikutsu voimassa! <3

  Ulla, ite oot ihana, pian uudestaan!

  Marianna, voi kiitos! Kiva että löysit tänne, tervetuloa uudestaan 🙂

  vaimomatskuu, NO OLI! Ja kiitos 🙂 eiköhän me päästä kohta taas brunsseilemaan..

  ina, fiilis oli ihan katossa, joten kiva että se välittyy kuvista 🙂 kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *