tuliaisia

Terveisiä Tukholmasta! Muutaman päivän irtiotto kotioloista ja arjesta teki terää, ja ajatus luistaa taas kirkkaasti ja inspiroituneena odotan kevään tulevia haasteita. Kovin kauaksi ei tosiaan tarvinnut lähteä, Tukholma on siinä mielessä ihan loistava kohde: niin lähellä, mutta silti tarpeeksi kaukana. Tuttu ja turvallinen, mutta tarjoaa silti aina kiinnostavaa tekemistä, shoppailtavaa ja syötävää.

Olen pitkään jo halunnut hankkia jonkin Byredon tuoksun, mutta netistä tilaaminen ei ole tullut kysymykseen. Tällä reissullä käytin tovin Byredon kauniissa liikkeessä eri tuoksuja haistellen ja päädyin lopulta Rose Noir-parfyymiin. Byredon tuoksut ovat ihania, mutta ihanaa brändissä on myös viimeistelty ulkoasu: hajuvesipullot ovat yksinkertaisen kauniita ja pakkaukset viehättäviä – jopa paperikassinkin halusin tuoda kotiin.

Jos Byredon tuotteet tuntuvat omalle lompakolle liian hintavilta, niin samaa fiilistä voi saada halvemmallakin: &other storiesin oman kosmetiikkamerkin tuoksujen takaa löytyy sama tyyppi kuin Byredoltakin. Itse ostan aina Tukholmassa (tai muussa &os kaupungissa) käydessäni ainakin muutaman tuollaisen käsirasvatuubin: tuote toimii, pakkaus on kaunis ja sopivan pieni, mahtuu mukaan pienempäänkin laukkuun.

4 comments on tuliaisia

  1. ihania tuliaisia 🙂
    Kovasti kaipaisin & Other Storiesin myymälää Suomeen.. Sillä himoitsen sieltä useimmiten kenkiä tai kosmetiikkaa ja niitä ei ole niin kiva tilata nettikaupasta..

    Minkä hintaisia nuo Byredon tuoksut muuten on? Oon tykästyny niiden ulkoasuun ja haaveilen semmoisen hankkimisesta 🙂

  2. Maria, sama juttu! &other storiesin myymälä Helsinkiin olisi aika must.

    Byredon nettikaupassa voi katsella hintoja, ainakin tämä Rose Noir 50ml 95e, 100ml 140e.

  3. Byredon tuoksuja myydään nykyisin Suomessakin! Lahdessa Petit Saint Louis- putiikki myy tuoksuja, kynttilöitä ja ihonhoitotuotteita <3 On muutenkin tutustumisen arvoinen paikka, valikoimissa mm. Acne, La:Bruket, Johan Bulowin lakuja, ArmorLux, About Underwear, jne 😉

  4. anonyymi, wow, kiitos hyvästä vinkistä! Ei tule käytyä kovin usein lahdessa, mutta joskus tulee ajettua sen ohi – täytyypä järjestää seuraavalla ohikulkumatkalla visiitti tuonne putiikkiin 🙂 Kuulostaa ihanalta!

Comments are closed.