aamupalavinkki kiireiselle

Helsingin paras take away-sämpylä löytyy mielestäni ihanasta kukkakauppa-kahvila Fleuristesta. Mielellään sitä tietenkin nauttisi täytetyn leivän teekupin kera ihan paikan päällä ihanassa kahvilamiljöössä, mutta joskus on vain liian kiire. Ja silloin on varsin ilahduttavaa, että on mahdollisuus Eijan leipomia herkkusämpylöitä mukaan. Jos siis take away-sämpylästä tulee sinulla mieleen lähinnä huoltoasemien muoviin pakatut einekset, niin voin sanoa että onneksi vaihtoehtoja on. Suosittelen testaamaan tätä, paikan päällä tai mukaan otettuna.

Related Post

one comment on aamupalavinkki kiireiselle

  1. Näyttää ihanalta <3 harmi vain että noin kuuden tunnin matka Helsinkiin, hieman liian pitkä matka sämpylän takia 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *