aamupalavinkki: lättypino

Rakastan lettuja. Räiskäleet, lätyt, pannukakut – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Suosikkini on varmaan muurinpohjapannulla paistettu räiskäle hillon ja kermavaahdon kera (tulee ikävä kesäiltoja pelkästään tuota ajatellessa). Kyseistä herkkua saa yleensä kerran tai kahdesti vuodessa, joten sitä silloin voi syödä hyvällä omallatunnolla nautiskellen.

Aamiaislettusia tehdessä kokeilen mielelläni aina jotain terveellisempiäkin versioita. Useita gluteenittomia ja maidottomia versioita on tullut kokeiltua, mutta suosikkini löytyy (yllättäen) Vanelja-sivustolta. Näihin lättyihin tulee kookosjauhoa, kookosmaitoa ja kookosöljyä, joten kookoksen inhoajille nämä eivät ehkä sovi, mutta muille kyllä! Muistuttaa mielestäni kokeiluistani eniten sitä perinteistä lättyä – sain hämättyä jopa miestäkin näillä, ei huomannut mitään eroa tavallisiin.

Katso resepti kokonaisuudessaan täältä!

Related Post

one comment on aamupalavinkki: lättypino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *