löytöjä

Olen viime viikkoina tehnyt ilahduttavan monta hyvää kirppislöytöä, ajattelin että niitä voisi esitellä täälläkin. Mulla oli tosi pitkä sellanen kausi, että en oikein edes tykännyt käydä kirppiksillä, ja jos kävin, niin en kyllä ostanut mitään. Jotenkin tuntui, että aika usein ne kirppikseltä ostetut jutut päätyivät omaan myytävät-kassiin. Mutta on mulla silti sellaisiakin secondhand-juttuja, jotka on kestänyt vuosia ja ne on ihan luottokamoja.

Viimeisin löytö on tällainen valkoinen väljä pitsipaita, jota kutsun hippipaidaksi. Se näytti rekissä vähän oudolta lakanalaatikkopaidalta, koska tuosta pääntieltä puuttui kiristysnauha. Materiaali on ohutta puuvillasekoitetta, jotain polyesteriakin taisi olla joukossa, muttei liikaa kuitenkaan. Nyt olen käyttänyt puseroa monena päivänä peräkkäin farkkujen kanssa ja ihastunut täysin. Kesällä yhdistän tämän hameen ja kukkaseppeleen kanssa.pusero secondhand / farkut Acne

Related Post

6 comments on löytöjä

  1. Ihana ihana paita. Niin kaunis tuo alaosan pitsi!
    Kävelit vastaan aiemmin tällä viikolla. Sun kasvoilla oli seesteinen hymy. Kannoit muistaakseni kukkia. Näytit nätiltä ja raikkaalta, ihan keväältä.

  2. Elsa, heh! Hippipaita voi kyllä tarkoittaa aika monenlaista. Tää on kyllä tällanen aika kevyt ja pikkusievä versio, mutta jotain hippimäisyyttä nään tässä kuitenkin. Kiitos haasteesta, yritän tarttua siihen!

    Julia, kiitos! 🙂

    Tuulia, niimpä! Tulis vaan vielä se kesä <3

    anonyymi, voi apua, kiitos! Vähän kyllä mietin että olenko kävellyt taas kadulla itsekseni jotain typerästi virnuillen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *