muuttuva seinä


Sen tiedän, että meillä kodin sisustus ei tule koskaan valmiiksi, vaan se muuttuu aina vuodenajan, fiiliksen ja ehkä vähän trendienkin mukaan. Joku miellyttää joskus, mutta saattaa parin vuoden päästä näyttääkin jo aika tylsältä. Isot huonekalut pysyvät samoina vuodesta toiseen, muutos tapahtuu pienemmillä jutuilla, kuten tyynyillä, tauluilla ja huonekasveilla.

Olkkarin tauluseinä on yksi jatkuvan muutoksen alla oleva kohde – taulut ja julisteet vaihtelevat paikkaa ja kehyksiä. Tällä kertaa henkarit ja vaaleanpunaiset värit saivat lähteä seinältä, nyt Kaisu Sirviön Valoa kohti-litografiateos on ainoa väripilkku. Löysin sunnuntaina Samujin sample salesta pienen palan Koti-malliston ihanaa sinisävyistä kangasta, josta tuli tuo samainen litografiateos mieleen. En tehnyt vielä kankaanpalasta mitän, mutta mallailin sen yhden sohvatyynyn päälle ja aika kivastihan se sopii tuohon värimaailmaan.


Vertailun vuoksi täällä tauluseinä viime syksynä ja kuukausi sitten.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *