Terveisiä flunssapotilaalta

Toista viikkoa flunssassa. Ensimmäinen viikko meni käytännössä sängynpohjalla lepäillessä, nyt tilanne on onneksi parempi, että ei tarvitse jumittaa pelkästään sisätiloissa näillä keleillä. Tällä hetkellä ei ole enää juuri muita oireita, kuin repivä ja raastava yskä, joka valvottaa öisin ja rasittaa kurkkua ja ääntä. Ei ole helppoa, varsinkaan ihmiselle jolle ääni on yksi tärkeimmistä työvälineistä.

Jokaisen sairaanaolopäivän olen aloittanut inkivääriteellä ja supersmoothiella, johon tulee mm. pakurikääpääuutetta ja inkivääriä marjojen ja hedelmien sekaan. Tuhtia kamaa, täytyy ottaa pakurikääpä ja inkivääri päivittäiseen käyttöön sairastelun jälkeenkin, jos vaikka pysyisi pöpöt paremmin loitolla. Mutta tähän vaivaan vitamiinit ja rohdot eivät ainakaan kovin nopeasti tuoneet muutosta, vanha sanonta “flunssa kestää hoidettuna 2 viikkoa ja hoitamatta 14 päivää” taitaa pitää paikkaansa. Tämä on vain sairastettava pois.

Jos jotain hyvää tästä sairastelusta pitää keksiä, niin ehkä se, että on ainakin aikaa hoitaa paperitöitä ja esim. kirjoittaa opparia. Arvatkaa vain, että onko tuo viimeksi mainittu edennyt tästä huolimatta, heh. Olen ehtinyt kuitenkin asettelemaan ja kuvaamaan erilaisia kukkakimppuja, tärkeää sekin.