Uusi ikä

27. Piti käydä vaihtamassa ikä tuonne about-osioon. En ajattele ikää hirveästi, mutta joskus muistan olevani vielä jotain 23 vuotta, ja joudun välillä ihan tosissani miettimään ja laskemaan että missä välissä olen ehtinyt täyttää jo niin ja niin paljon. Vanheneminen on silti ihan kivaa, kun jokainen tuleva vuosi tuntuu olevan aina parempi kuin edellinen.

Tänään leivoin kakun, tuollaisen tosi pienen, ihan vain itselleni. Taisi sitä mieskin maistaa, ja kuulemma tykkäsikin. Ihan vain perinteinen mutakakku, päällä rahkaa ja marjoja ja kukkasia. Kakku oli päältä kaunis ja tosi hyvääkin, mutta en noin makeaa pystynyt pientä palaa enempää syömään. Täytyy kokeilla seuraavaksi samantyyppistä raakakakkuversiona.


Related Post

2 comments on Uusi ikä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *