erilainen pääsiäinen

Pääsiäisen hengähdystä kesti yhden päivän verran. Yleensä pääsiäiseen kuuluu vierailuja sukulaisten luona, paljon herkullisia ruokia, kinder-suklaamunia ja hyvää livemusiikkia. Nämä kaikki toteutuivat perjantaina: en ollut valmistellut itse yhtään mitään, mutta saimme syödä herkullisen aterian jälkkäreineen pikkusiskoni luona, kinderitkin kuuluivat kuvaan. Illalla kävin vielä konsertissa tuomiokirkossa siskoni kanssa.

Lauantaista tähän päivään saakka onkin ollut vähän erilainen pääsiäinen. Istumista tyhjässä toimistossa tietokoneen ja opinnäytetyön äärellä. Käytettyyn aikaan nähden edistyminen tuntuu ihan superhitaalta, ja deadline kuumottaa nurkan takana. Yritän ajatella positiivisesti ja miettiä mitä kaikkea hienoa olen oppinut tätä työtä tehdessäni.

Kun päivät viettää koneen ääressä, niin ulkoilu pelastaa. Eilen oli ihan mieletön iltakävelysää ja tämänaamuinen auringonpaiste antoi hurjasti energiaa kirjoitustyöhön ja toivoa tulevasta kesästä. (ja lomasta, muttei sitä uskalla ihan vielä sanoa ääneen!)

Iloa ja valoa tulevaan viikkoon!

Related Post

3 comments on erilainen pääsiäinen

  1. Heippa! Millä kameralla kuvailet tänne blogiisi? Minulta hajosi juuri kamera ja nyt etsin uutta. Pidän kovasti otoksistasi!

  2. anonyymi, mulla on runkona nikonin d90-kamera ja yleensä käytössää kiinteä f1.8 50mm linssi 🙂 Ostin rungon muutama vuosi sitten käytettynä, aika hyvin on palvellut!

    Julia, kiitos! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *