hyvästi talvi

Viimeinen kerta talvitakissa tänä keväänä? Toivottavasti. Kuvat ovat toissapäivältä, eilen vaihdoin trenssiin ja toivottavasti paluuta takatalveen ja villatakkeihin ei enää ole. Tiedän, että monet kaivoivat kevätkuteet varastoista jo muutama viikko sitten sen lämpimän jakson aikana, mutta itse kärvistelin silloin flunssassa eikä lämmittävistä talvikamoista luopuminen tuntunut järkevältä. Mutta ehkä nyt? Tänäänkin oli jo paljaat nilkat ja takkia ei ollut pakko laittaa kiinni ulkona kävellessään. Kevät tuoksuu ilmassa ja lämpimämmät säät ovat ihan nurkan takana. Tämä on niin parasta aikaa!

takki ja housut Samuji / kengät Nike / paita Massimo Dutti / laukku secondhand / aurinkolasit Monki

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *