Kauneushilla

Toteutin vast’ikään kivan yhteistyön: kuvasin Kauneushoitola Hillalle kuvia, joissa pääosassa ovat luonnonkosmetiikan tuotesarjat, Ekopharma ja BTB13. Kauneushoitola Hilla on yhden naisen yritys, jossa yhdistyy kauneushoitola Helsingin hietaniemessä ja luonnonkosmetiikan verkkokauppa. Vaikken ole mikään ammattikuvaaja tai lähelläkään, niin lähdin mielelläni tähän projektiin, etenkin kun Hillan omistaja Minna vakuutti että tietynlainen kotikutoisuus kuvissa olisi vain plussaa. Tässä postauksessa muutama esimerkkikuva lopputuloksesta.

Pääsin kiitokseksi Hillaan ihanaan kasvohoitoon ja sain mukaani Ekopharman kasvojenhoitotuotteita. Ekopharma on suomalainen ja luonnonmukainen sarja, tuotteet valmistetaan niinkin lähellä kuin Helsingissä. Olen käyttänyt luomukosmetiikkaa aikaisemminkin, mutta Ekopharma ei ollut minulle ennestään tuttu – mielenkiinnolla lähden testamaan miten tämä suomalaisiin luomumarjoihin perustuva sarja toimii ihollani.

Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa yleisesti, niin viikonloppuna kannattaa suunnata Luonnonkaunis 2015-messuilla Kaapelitehtaalle! Itse en valitettavasti ehdi paikan päälle, vaikka haluaisinkin.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *