pre-vappu

yhteistyössä Vallila interior ja Asennemedia

Aika huikea viikonloppu takanapäin, kiireinenkin. Ihanan hengähdystauon ja piristyksen tarjosi lauantain pre-vappubrunssi Asennetyttöjen kanssa. Suunnittelimme brunssin yhteistyössä Vallilan kanssa, Ullan koti tarjosi upeat puitteet. Valkoinen ihana lattia, seinät ja pöytäryhmä antavat ihanasti tilaa väri-ilakoinnille ja kuoseilla leikittelylle. Vappuun kuuluuvat kukat, värit ja iloisen huoleton tunnelma – ei ole tilaa ryppyotsaisuudelle tai niuhottamiselle!

Vallilan karnevaali-ja artisokka-kuosit sopivat värikkyydellään loistavasti vappuilakointiin, jälkimmäistä löytyikin tästä vappukodista jo ennestään. Ompelin artisokasta juhlaviirin tunnelmaa luomaan ja Milolle asiaankuuluvat juhlatamineet. Lauantaina mentiin turkoosissa rusetissa, vappupäivälle on varattu violettia. Koiraherra tuntuikin viihtyvän varsin hyvin tamineissaan ja brunssiseurueemme huomion keskipisteenä.

Tästä se alkaa! Torstaina jatketaan juhlimista ja juhlitaan sinne sunnuntaille asti, vappua, häitä ja lähestyvää kesää. Kesän lähestymisen myötä lisääntyy myös aiheet juhlimiselle: parsa-aika, mansikkakakut, valmistujaiset, grillikauden avajaiset, pihajuhlat.. Tervetuloa kaikki!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *