somethin’ new

DSC_0234

Blogin ulkoasun uudistaminen on ollut haave-ja to do-listoillani pitkään. Hyvin pitkään oikeastaan, varmaan jo parin vuoden ajan. Ja nyt se on tehty!

Uuden yksinkertaisemman, raikkaan ja kauniin ulkoasun toteutuksesta vastasi ihana Happy Days-blogin Ida. Vaikka olin oikeasti tosi surkea sanallistamaan omia toiveitani ulkoasun suhteen, niin Ida tuntui ymmärtävän visioni ja lopputuloksesta tuli parempi kuin uskalsin toivoakaan! Koska kuvat ovat blogissani se pääjuttu, niin halusin ulkoasun olevan rauhallinen ja yksinkertainen, ja sellainen tästä mielestäni tulikin. Mitä mieltä te olette?

Nyt vaalinvalvojaisiin, jännittävä ilta tulossa!

ps. parasta juuri nyt: syötävät kukat. Haluan syödä enemmän kaunista ruokaa!

Related Post

9 comments on somethin’ new

  1. Tosi kaunis ulkoasu, täältä iso peukku! Ihanan raikas, ilmava ja Luukkuja-näköinen. Ida näyttää osaavan hommansa. 🙂 Ja sans muuta, kun saisi kukkia syödäkseen.

  2. homevialaura, ihana kuulla! Nuo jutut oli just toiveenkin. Ida todellakin osaa hommansa, ei ole kuin positiivista sanottavaa 🙂

  3. Hienoja kuvia, mukava katsella! Aloin vahingossa seurata sun blogia vaikka en oo kiinnostunut pukeutumisesta enkä sisustamisesta. 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *