juhla-asun detaljit

Tärkeän päivän juhlamekko löytyi viime hetkellä Katri Niskaselta. Aluksi olin katsellut vähän vähemmän juhlavia vaihtoehtoja, joille löytyisi käyttöä varsinaisen juhlan jälkeenkin, mutta päädyin silti tällaiseen laskeutuvaan kokopitkään iltapukuun. Onneksi juhlaville iltapuvuillekin on oma tarpeensa, enkä usko että tämä kaunis vaaleanroosa mekko jäi yhden päivän puvuksi.

Samujin puuterinroosat kengät ovat kauneimmat, mutta eivät järin käytännölliset. Sopivat lähinnä sisätiloissa tai hyvin kuivalla maalla tepasteluun. Mutta onneksi on toisinaan näitä spesiaalihetkiä, jolloin nämä saa laittaa jalkaan.

4 comments on juhla-asun detaljit

  1. hurmaava mekko! ja kengät! ja kaikki hääkuvat ovat yhtä lailla hurmanneet! kiitos xx

  2. Ihana mekko ja niin nätit kengätkin. Kuvien tunnelmasta puhumattakaan. Olis kiva nähdä sun juhlalook kokonaisuudessaan!:)

  3. Mistä blogisi nimi Viena K tulee? Sukunimesihän alkaa Jiillä, vai oletko eronnut?

  4. rii, kiitos sinulle! Ehkä palaan vielä lisää häätunnelmiin myöhemmin.

    anonyymi, mulla ei itsellä ole ihan julkaisukelpoisia kuvia koko juhlalookista, mutta toivottavasti saadaan selainen vielä tänne myöhemmin! 🙂

    anonyymi, oho, olipa rohkea päätelmä! Eikö tullut mieleen että se voisi tulla jostain muustakin kuin sukunimestä? K tulee tyttönimestäni.

Comments are closed.