kesälaitumille

Vaikka kesälomaan on vielä viikko aikaa, on ilmassa vahvasti lomanalkamistunnelmaa. Ihan oikea todistus on haettu, vietetty päättäjäisiä, valmistujaisia ja kirmailtu kukkapuska päässä kesälaitumilla.

Vuosien takaisista ylioppilasjuhlista muistan ne ärsyttävät pakolliset kysymykset “mitäs sitten seuraavaksi on suunnitelmissa?” Samaa kysyi moni nyt valmistuvaltakin, ja vastaus on oikeastaan että ihan sitä samaa kuin ennenkin. Töitä on tässä tehty viimeiset vuodet opintojen ohessa, koulun jälkeen samat työt jatkuu ja omatkin opiskelut jossain määrin, vaikken enää missään oppilaitoksessa ole kirjoilla.

Nyt on kuitenkin helppo hymyillä: ihanat juhlat ihanien ihmisten kanssa vietetty ja jätetty haikeat hyvästit opinahjolle. Edessä siintävät kesäloma ja reissut suomessa ja ulkomailla. Viikon päästä starttaa valmistujaismatka kauas pois, jännittävää ihmiselle, joka ei ole koskaan käynyt Euroopan ulkopuolella! Saa yrittää arvata, mikä on kohde.

Related Post

2 comments on kesälaitumille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *