monikäyttöiset hamehousut – osa 1/2

Iltapyöräilyt. Parasta keväässä ja kesässä. Koira juoksee aluksi vierellä, mutta hyppää sitten koriin ottamaan rennommin. Pyöräilyvauhtini ei ole kovin hurja, koska pysähdyn aina välillä ihastelemaan tai kuvaamaan esimerkiksi kirsikkapuita tai auringonlaskua.

Oikeanlainen varustus on onnistuneen pyöräilyretken lähtökohta. Ajatus esimerkiksi hameella pyöräilystä on ihana, muttei välttämättä kovin käytännöllinen. Siksi tämän kesän paras varuste onkin hamehousut. Näyttävät näissä kuvissa ihan hameelta, mutta housut ne ovat! Sain valita Arelan SS15 puuvillamallistosta muutaman ihana jutun itselleni, ja nämä Jeanne culottesit olivat yksi niistä. Olen käyttänyt näitä älyttömän paljon, ovat oikeasti aika hauska ja monikäyttöinen vaate.  Ajattelinkin julkaista näistä hamehousuista toisenkin postauksen, ihan eri tyylillä kuin tämä. Hamehousufanit, pysykää linjoilla.

hamehousut ja pusero Arela* / lenkkarit Veja / reppu Baggu

*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Related Post

4 comments on monikäyttöiset hamehousut – osa 1/2

  1. Ihanalta näyttää, mutta mua kyllä hiukan hirvittää että ajat noin leveillä housuilla ja ilman kypärää… Mitä jos lahkeet jäävät pyörien väliin ja samalla koira lentää korista kadulle? 🙁

  2. anonymous, pyörä on tässä vähän stailauselementtinä – oikeasti jos koira on kyydissä on se tukevasti kiinnitetty koriin ja yleensä käytän kypärää 🙂 housut ei mielestäni olleet mitenkään vaarassa juuttua pinnojen väliin, nämä ovat sen verran lyhyet kuitenkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *