puhtaus

Olen viime viikkoina ollut vähän kiireinen. Kiire ei välttämättä ole aina huono asia – päivät ovat olleet kyllä pitkiä, mutta toisaalta samaan aikaan olen onnistunut parantamaan unirytmiäni ja saanut monta isoa asiaa, kuten opinnäytetyön ja kasan muita koulutehtäviä tehtyä. Kiireessä on ollut ahdistavaa se, että kotitöille, kuten siivoamiselle ja pyykkäämiselle ei ole oikein jäänyt aikaa. Epäjärjestys ja sotku kotona aiheuttavat epäjärjestystä ja sotkua päässäkin.

(Joku joskus sanoi,  että kun kotona ei ehdi viettää aikaa, ei siellä ehdi sotkeakaan. Minun kohdallani tämä ei kyllä tunnu pitävän paikkaansa.)

Viime viikonloppua oli pitkästä aikaa vähän vapaata, ja parasta oli se, kun pääsi siivoamaan. Nyt on ikkunat pesty (kiitos pikkusiskolle), lattiat mopattu ja tavarat löytäneet paikkansa. Kyllä se on vain totta, että paras ja toimivin sisustus-ja stailausvinkki on siivoaminen – kauneinkin kukkakimppu tai huonekalu näyttää ankealta sotkuisessa ympäristössä.

Ihanaa ja raikasta viikkoa, toivotaan paljon aurinkoa ja lämpöä tulevaksi!

Related Post

5 comments on puhtaus

  1. Heippa, osaatko kertoa mitä puuta tuo teidän lattia on? Ja onko tuossa päällä jokin valkovaha vai maali? Kiitos mahdollisista vastauksista:)

  2. Lotta, se on ruotsalaisen Dala Floda-merkin Fura Vit. Suomessa Dala Flodaa myy Paraletti (http://www.paralett.fi/dala-floda-lattiat.php), tosin en tiedä onko samaa lattiaa enää myynnissä. Ei ole maalia vaan valkovahattu. Massiivipuuta, täytyy käsitellä säännöllisesti oikeanlaisella pesuaineella. Tämän tarkemmin en tiedä puulajia. Toivottavasti tästä oli jotain apua 🙂

  3. On teillä kaunis ja ihanan valoisa koti! Kiinnostuksen herätti makuuhuoneessa pilkistävä iso juliste (pinkki nainen?). Olisi kiva nähdä se jossain postauksessa kokonaan 😉 Tsemppiä koulun loppurutistukseen, valmistujaispäivä on niin ihanan helpottava päivä, kun kaikki, etenkin oppariraadanta on ohi!

  4. anonyymi, kiitos! Salaperäinen pinkki nainen on sellainen iso paperijuliste Ikealta 😉 Katsotaan jos se pääsee näkyviin joskus kokonaan. Nyt on kaikki koulujutut palautettu, olo on huojentunut ja vähän tyhjä 🙂

    Ida, kiitos ihana! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *